Over ons

Welkom bij mijn kaarsenwebshop! Een gepassioneerde webshop die gespecialiseerd is in het maken van handgemaakte kaarsen van sojawas en essentiële oliën. Bij elke kaars die ik creëer, streef ik naar perfectie en streef ik ernaar om een unieke en verfijnde sfeer in jouw huis te brengen.

Bij mijn kaarsen geloof ik in het gebruik van hoogwaardige materialen. Daarom gebruik ik 100% natuurlijke sojawas voor mijn kaarsen. Sojawas is een duurzaam en hernieuwbaar materiaal dat wordt gewonnen uit de bonen van de sojaplant. In tegenstelling tot traditionele paraffine kaarsen brandt soja was langzamer en gelijkmatiger, waardoor je langer van jouw kaars kunt genieten.

Wat mijn kaarsen echt bijzonder maakt, is het gebruik van essentiële oliën. Ik geloof dat geuren een krachtig effect hebben op ons welzijn en onze stemming. Daarom heb ik een zorgvuldig samengestelde selectie van hoogwaardige essentiële oliën die ik gebruik om de kaarsen te parfumeren. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, verfrissing of een warme en gezellige sfeer, hier vind je de perfecte geur voor elke gelegenheid.

Elke kaars die ik maak, wordt met de hand gegoten. Ik besteed veel aandacht aan detail en streef naar vakmanschap bij elke stap van het proces. Van het smelten en mengen van de was tot het toevoegen van de essentiële oliën en het vormgeven van de kaarsen, ik zorg ervoor dat elke kaars met liefde en zorg wordt gemaakt.

Mijn collectie omvat een breed scala aan kaarsen, van rustieke en elegante dinerkaarsen tot designkaarsen en geurkaarsen. Ik bied ook verschillende maten en vormen aan, zodat je de perfecte kaars kunt vinden die past bij jouw smaak en interieur.

Bij mijn kaarsenwebshop streef ik niet alleen naar kwaliteit, maar ook naar duurzaamheid. Ik hecht veel waarde aan het milieu en daarom zijn al mijn verpakkingen recyclebaar en milieuvriendelijk. Daarnaast streef ik ernaar om kaarsen te maken met respect voor mens en natuur, en daarom vermijd ik het gebruik van schadelijke chemicaliën of dierproeven.

Of je nu op zoek bent naar een prachtig cadeau of gewoon jezelf wilt verwennen, mijn kaarsen bieden een luxueuze en kalmerende ervaring die jouw zintuigen zal betoveren.

Prijs opgave aanvragen